Bianca de Wit - Utrecht, NL Headshot and Portrait Photographer | Peter Hurley's Headshot Crew
Bianca de Wit's picture
Verified Member
About Bianca de Wit 

โžฅ Een ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ waarop je nu eens echt jezelf bent. De sfeer van je evenement vastgelegd. Ik ben een mensen fotograaf! Ik houd van ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ tussen mensen en van de mooie momenten die dan ontstaan.

โžฅ Je kan bij mij in mijn studio komen voor een mooi ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜, ik kijk altijd naar hoe je overkomt en hoe je staat, en neem dit mee tijdens het maken van het portret, zodat het echt jij bent die op de foto staat. Ik kan ook mijn studio meenemen naar jouw bedrijf, zo kan ik meerdere mensen op jullie eigen locatie fotograferen, zorgen dat iedereen een professioneel portret krijgt met een eenduidige uitstraling.

โžฅ Nieuw ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ nodig? Om jouw tijd en de mijne zo effiรซcent mogelijk te houden, organiseer ik de ๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ๐—œ๐—ป ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป. Op zo een dag kan ik meerdere mensen in een kortere tijdsduur fotograferen. Waardoor jouw tijds- financiele investering beperkt blijven.

๐—•๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐˜ | ๐—• ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ | ๐Ÿฌ๐Ÿฒ ๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐Ÿณ๐Ÿณ ๐Ÿฐ๐Ÿฐ ๐Ÿด๐Ÿญ